sobota, 22 czerwca 2013

Pasta rybna

Pyszna pasta rybna na śniadanie, kolację czy jako przekąska. Do przyrządzenia pasty użyłam przepisu z kuchni żydowskiej.

krem podwieczorek śniadania śniadanie ryba ryby jajka rybne śniadaniowe przystawka kanapki przekąska szybkie tanie proste pasta dodatek jaja jajeczna kanapka postne szybka danie pyszne prosty tania przepyszna pyszna pyszny szybki rybny postny jajeczne prosta jajeczny ekspresowy świetna świetne świetny tani wyborna wyborne wyborny rybna wspaniały wspaniała wspaniałe przepyszny przepyszne eskpresowe espres ekspresowa drugie z na jajkami rybką pasztecik cebulą żydowskie żydowski przysmak kanapkę smarowania smarować smarowanie do kolację
Składniki: 
1 duża cebula
3 łyżki masła
2 jajka ugotowane na twardo
1 puszka szprot
1/2 szkl. posiekanych orzechów włoskich
sól, pieprz 

Cebulę zeszklij na maśle, dodaj (wraz z masłem) do posiekanych jaj, szprot i orzechów. Posól, popieprz- wymieszaj. Zetrzyj całość blenderem na pastę.

krem podwieczorek śniadania śniadanie ryba ryby jajka rybne śniadaniowe przystawka kanapki przekąska szybkie tanie proste pasta dodatek jaja jajeczna kanapka postne szybka danie pyszne prosty tania przepyszna pyszna pyszny szybki rybny postny jajeczne prosta jajeczny ekspresowy świetna świetne świetny tani wyborna wyborne wyborny rybna wspaniały wspaniała wspaniałe przepyszny przepyszne eskpresowe espres ekspresowa drugie z na jajkami rybką pasztecik cebulą żydowskie żydowski przysmak kanapkę smarowania smarować smarowanie do kolację



Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...